DoXX-areenan varausehdot

TILAT JA KÄYTTÖOIKEUS

Vuokraajalla on lupa käyttää vain varaamaansa tilaa (iso halli/pieni halli/koko halli). Vuokraushintaan kuuluu oikeus käyttää tilan yhteydessä olevaa varusteita ja WC-tilaa, sekä koko hallin/ison hallin varatessaan myös keittiönurkkausta. 
Tilan käyttöoikeus on vain varattuna aikana varauksen tehneellä henkilöllä/ryhmällä. Ovikoodia ei saa antaa kolmannelle osapuolelle. Tee varauksesi sähköpostitse osoitteeseen: doxxareena@gmail.com.
HUOM!  Mikäli vuokralainen käyttää luvatta sellaista tilaa, jota ei ole varauksen yhteydessä sovittu, on hän velvollinen korvaamaan 40€ korvauksen vuokranantajalle. 

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN/SIIRTÄMINEN

Varaus tulee peruuttaa viimeistään neljä viikkoa ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen maksua ei palauteta. 
Tarvittaessa varaus voidaan siirtää neljä viiikkoa ennen varattua aikaa. Mikäli haluat siirtää aikaasi, olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen doxxareena@gmail.com.

HUOM! SARJAKORTILLA EI OLE PALAUTUSOIKEUTTA!

ERILLISKORVAUKSET
Mikäli huoneisto kärsii suuria vaurioita (matto, peilit, seinät yms.) vuokravuorolla, katsotaan alivuokralainen korvausvelvolliseksi (materiaali- ja työkustannukset toteutuneen mukaan). Ns. pissasakko on 2 euroa. Maksu suoritetaan käteisellä kassalippaaseen.

MUUT EHDOT

Alivuokralainen vastaa tilan siisteydestä; tilasta lähdettäessä sen on oltava käyttökelpoinen seuraavalle käyttäjälle. Valot sammutetaan ja varmistetaan ettei kahvinkeitin tms. ole päällä, ja ikkunat ja vesihana on suljettu (erillisen muistilistan mukaan). Alivuokralainen laittaa myös peilien eteen verhot ja esteet ja muut siirtämänsä kalusteet oikeille paikoilleen. Mikäli alivuokralainen huomaa DoXX-areenalle tullessaan laiminlyöntejä (esim. ikkuna on auki), tulee siitä ottaa mielellään kuva ja ilmoittaa välittömästi esim. tekstiviestillä Sariannalle 045-3489474 ja tarvittaessa Rosannalle 040 821 8301.

Pissavahingon tapatuessa puhdistetaan tahra tarkoitukseen sopivalla pesuaineella (DoXX järjestää aineen). Jos lattia tai muu tila vahingoittuu, on alivuokralainen velvollinen maksamaan puhdistuksen/korjauksen. Alivuokralaisen velvollisuutena on lukita ovi lähtiessään. Ovikoodia ei saa kertoa kuin varahenkilölle, jos ei itse pääse paikalle.

 Hallille ei saa tuoda sairasta koiraa tai koiraa jolla on loisia (kirput, täit, väiveet) tai jos on juoksuaika.

 DoXX-areena ei vakuuta alivuokralaisia eikä heidän toimintaa halleissa, vaan jokainen hallia käyttävä on itse vastuullinen (esim. omalla vakuutuksellaan). HUOM! Hallin alueella on videovalvonta!